EXPERIÈNCIES

Coneix l’experiència formativa de diferents persones joves de la comarca o que han estudiat a la comarca.

PAULA, estudiant de periodisme

La Paula és de Ripoll i està acabant els seus estudis de periodisme a la Universitat de Sevilla. Coneix la seva experiència!

FERRAN, enginyer

En Ferran és de Sant Joan i ha estudiat enginyeria i ara està treballant com a enginyer. Vols conèixer la seva experiència i saber els seus consells?

GUILLEM, tècnic superior

En Guillem és de St Vicenç de Torelló i va venir a la comarca a estudiar el CFGS de programació i disseny industrial. A aquí t’explica aquets estudis.

MAJDA, estudiant de magisteri

La Majda és de Ripoll i està cursant el doble grau d’educació infantil i primària amb menció de llengua anglesa a la Universitat de Vic. A aquí t’explica la seva experiència.

CARLES, periodista

En Carles és de Camprodon i fa poc va acabar els seus estudis de periodisme. Ara està treballant, coneix què fa.

JOSEP, ramader

En Josep és de Pardines i va estudiar un cicle formatiu de grau mitjà de la família d’agrària. Ara porta la seva pròpia explotació de bestiar, a aquí t’explica la seva experiència.

GUILLEM, estudiant de física i matemàtiques

En Guillem és de Sant Joan i està estudiant el Grau en Física i el Grau en Matemàtiques de forma simultània. En aquest vídeo t’explica la seva experiència i la seva passió per les ciències.

NEVIÀ, pastissera

La Nevià és de Sant Joan i és pastissera. Ha estudiat a l’aula d’hostaleria i actualment treballa com a pastissera en el restaurant d’un hotel. També ha començat un projecte de pastisseria a través de les xarxes socials.

GAL·LA I SERGI, estudiants administració

La Gal·la i en Sergi estan estudiant a l’INS Abat Oliba de Ripoll el 2n curs del CFGM de Gestió Administrativa. A aquí t’expliquen el cicle formatiu i també la seva experiència com a estudiants. Escolta’ls.

EVA, integradora social

L’Eva és de Ripoll, ha cursat el CFGM de cures d’auxiliar d’infermeria i el CFGS d’integració social. Actualment està treballant com a integradora social i pensa en poder seguri estudiant.

ROGER, estudiant de psicologia

En Roger és de Campdevànol i actualment està estudiant psicologia a Girona. A aquí ens explica perquè va escollir aquests estudis i la seva experiència.

EMMA, graduada en bioquímica

L’Emma és de Sant Joan de les Abadesses, ella ha estudiat el grau en bioquímica i el màster de professorat. Actualment treballa com a professora de ciències a secundària. 

JILLIAN, estudiant de disseny gràfic

La Jillian és de Camprodon, ha estudiat el CFGM de Revestiment de murals i el CFGS d’Il·lustració. Actualment està estudiant la carrera universitària de Disseny gràfic. 

CLÀUDIA, dissenyadora d’espais

La Clàudia és de Ripoll, ha estudiat batxillerat artístic i el grau de disseny d’interiors. Actualment treballa com a dissenyadora de parcs infantils. 

universjove@ripolles.cat

972 700 717 · 655 437 548

Troba’ns  també a les xarxes!